#amerikatrip: Inleiding

Hoera! Morgen is het zover! Voor de derde keer zal ik op het vliegtuig stappen met als bestemming de Verenigde Staten. Ditmaal zal het niet enkel New York zijn maar land ik eerst in Washington om dan na een paar dagen door te vliegen naar Chicago, San Francisco, Los Angeles en dan via Washington terug naar huis. Dat ziet er zo uit:

Image

 

6 vluchten waarvan 3 in Business, kan ik mee leven. Bij Brussels Airlines ziet dat er zo uit (hoera Jelle De Beule)! Binnen de VS zal ik enkel vliegen met United, dus ik hoop dat dat wat gaat meevallen.

Verblijven doe ik dankzij CouchSurfing weer volledig gratis. Ik heb weer de nodige porties chocolade bij dus ik zal er niet met lege handen aankomen. En aan de hoeveelheid hot tubs en gyms te zien dat mijn hosts op, onder of in hun appartement of huis hebben zal ik ook mijn dagelijkse portie sport hebben. Nu enkel hopen dat mijn hosts bereid zijn om samen naar de Belgische WK-wedstrijden te kijken, ik heb mijn gewonnen truitje alvast in mijn koffer steken 🙂

IK HEB ER ZIN IN!

PS: ik ga bij al mijn posts en foto’s #amerikatrip gebruiken, zodat iedereen (maar vooral ikzelf achteraf) heel makkelijk kan volgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s