Change of plans

Wegens onvoorziene omstandigheden zal ik mijn reis naar Thailand voor onbepaalde duur moeten uitstellen. Hoeveel pijn het ook doet om mijn Junior Suite en mijn Beachfront Pool Villa (wijnkelder! rond bad! privé strand!) in Koh Samui te annuleren, het kan niet anders. Maar Meneer Van Boxem zou Meneer Van Boxem niet zijn moest hij niet met een gelijkwaardig alternatief komen.

Zo wordt plan B dat eerst plan A was terug plan A. Cityhoppen in de Verenigde Staten van Amerika. En dat ziet er momenteel zo uit in mijn hoofd:

Brussels Airlines Business Class naar Washington en dan verder naar mijn goede vriend New York om daar nog eens een musical mee te pikken. Vanuit New York zou het dan gaan naar zoveel mogelijk steden. Waar ik zeker naartoe wil: Chicago, San Francisco en Los Angeles. Als ik per stad 2 of 3 dagen blijf moet dat lukken. Er geraken zal met vliegtuig, trein of bus zijn.

“En gaat ge alleen?” hoor ik u al vragen. Ja. Allez, half en half. Mijn vluchten en het naar de volgende stad gaan zal alleen zijn maar verblijven zal ik er doen via het fantastische Couchsurfing. Hier heb ik persoonlijk geweldige herinneringen aan en het is de perfecte manier om nieuwe mensen te leren kennen en binnen een budget te blijven.

Iemand tips voor wat ik zeker moet doen of waar ik zeker naartoe moet? Andere ideeën voor steden zijn zeer welkom! Of mensen die de drang voelen om met mij mee te gaan, doe gerust. Het zal in het tweede deel van juni zijn.

Ik hoor het wel!

Oohja, misschien ook wel tof om erbij te zetten: in diezelfde periode ga ik ook Lufthansa First Class vliegen. Twee keer. Met alles erop en eraan. Ze gaan mij daar zien komen…

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s